۹۱۴/۰
همکاری
۹۱۱/۰
روابط
۹۱۳/۰
ارزش ها
۹۱۱/۰
فهم متقابل
۹۱۴/۰
تعهد
۳-۶) روش تجزیه تحلیل داده ها
در این پژوهش با بهره گرفتن از نرم افزارهایSpss 16 وLisrel 8.5 از روش های مختلف آمار توصیفی و استنباطی برای تجزیه تحلیل داده ها و آزمون فرضیه ها استفاده شده است. در آمار توصیفی، پژوهشگر با جمع آوری و خلاصه کردن اطلاعات کمی حاصل از نمونه ها، مشخصات نمونه مورد مطالعه را توصیف می نماید. (میرزایی اهرنجانی،۱۳۷۱). در آمار استنباطی پژوهشگر از مطالعه و بررسی یک یا چند نمونه و با بهره گرفتن از روش ها و مدل های آماری، از شاخص های نمونه و یا از ویژگی های نمونه به ترتیب پارامترها و ویژگی های کل جامعه را استنباط می نماید. به عبارتی دیگر، با استفاه از آمار استنباطی، نتایج نمون به کل جامعه آماری تعمیم داده می شودرو پژوهش با آن فاقد اعتبار علمی است. آزمون های انجام شده در این پژوهش عبارتند از:
آمار توصیفی، به منظور طبقه بندی و بررسی ویژگی های پاسخ دهندگان و جامعه آماری.
آزمون آلفای کرونباخ براری بررسی پایایی پرسشنامه.
چگونگی توزیع متغیرهای پژوهش بر اساس شاخصهای مرکزی، پراکندگی و شکل توزیع
آزمون کولموگروف-اسمیرنوف برای بررسی توزیع نرمال متغیرها.
۵.ضریب همبستگی پیرسون برای بررسی رابطه بین مولفه ها
- برآورد ضرایب رگرسیونی و آزمون معناداری ضرایب
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
۴-۱. مقدمه
دادهها و اطلاعات جمع آوری شده، منابعی خام هستند که باید با وسایل مناسب تجزیه و تحلیل و تشریح شده تا بتوانند بار کاربردی اطلاعاتی خود را منتقل نمایند. در تحقیقی از این دست، مناسبترین وسیله برای تجزیه و تحلیل اطلاعات و دادههای بهدست آمده، تحلیل های آماری هستند. با تحلیل های آماری ما رابطه بین متغیرهای مختلف را پیدا کرده و در نهایت به پاسخ سؤالهای مورد نظر خود خواهیم رسید (حسن زاده ،۱۳۸۲).
در این فصل پس از جمع آوری و تلخیص داده ها با بهره گرفتن از نرم افزارهایLisrel 8.5 و Spss 16 از طریق شاخص های توصیفی و آمار استنباطی به تجزیه تحلیل داده ها می پردازیم.
۴-۲) ویژگی های جمعیت شناختی پاسخ دهندگان و جامعه آماری
جدول ۴-۱) ویژگی های جمعیت شناختی پاسخ دهندگان
درصد
فراوانی
۶۷%
۱۶۷
مرد
جنسیت