تعهد شغلی
۰٫۸۸۵
رفتار شهروندی سازمانی
۰٫۸۹۶
۰٫۹۱۳=پایایی کل مولفههای سازه
جدول ۳-۲ پایائی یا اعتماد پرسشنامه
۳-۵- روش تجزیه و تحلیل داده ها
آمار در سه شاخه آمار توصیفی و احتمالات و آمار استنباطی بحث و بررسی می شود. احتمالات و تئوریهای احتمال اساسا از دایره بحث ما خارج است. در این تحقیق آمار توصیفی مانند فراوانی، میانگین، واریانس و … نیز آمار استنباطی در نظر گرفته شده اند.
۳-۵-۱- روشهای آماری مورد استفاده در پژوهش
تجزیه و تحلیل داده ها در دو بخش آمار توصیفی و استنباطی انجام می شود. آمار توصیفی به توصیف اطلاعات به دست آمده می پردازد که این اطلاعات عبارتاند از ویژگیهای جمعیت شناختی نمونه آماری و تحلیلهای آماری از قبیل شاخص های فراوانی و نمودارهای آماری. درحالیکه از آمار استنباطی جهت بررسی فرضیات و تعیین وجود یا عدم وجود رابطه بین متغیرها استفاده می شود. برای تحلیل اطلاعات از جداول دو بعدی و آزمون تحلیل واریانس- میانگین و انحرافمعیار( سطح سنجش متغیرها) استفاده گردید. آزمونهای معناداری، کلموگروف- اسمیرنوف جهت بررسی نرمال بودن و ضرایب همبستگی مرتبط با آزمونهای پیشگفته نیز مورد استفاده قرارگرفت. بهعبارتی دیگر بهمنظور مقایسه دادهها از روش درصدگیری به همراه نمودار و جدول فراوانی دادهها استفاده شده است و بهمنظور تعیین اثر بین متغیرهای مستقل و وابسته و تعمیم نتایج از تحلیل مسیر و یا مدلیابی معادلات ساختاری استفاده شد. تحلیل اول به کمک نرمافزار اسپیاساس[۲۷] نسخه ۲۱ و دو تحلیل دوم با بهره گرفتن از نرمافزار لیزرل[۲۸] نسخه ۸٫۸، صورت پذیرفت.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
مقدمه
محقق پس ازاینکه مسئله تحقیق خود را تعیین کرد و مراحل تعیین روش تحقیق، مشخصسازی ابزار مناسب جمعآوری داده ها و به کارگیری آنها را طی کرد اکنون نوبت آن فرا میرسد که داده های جمعآوری شده را تجزیه و تحلیل کرده تا تکلیف فرضیه های پژوهش را که گزارههای احتمالی و غیر یقینی بودند معین سازد. برای تجزیه و تحلیل داده های جمعآوری شده و تبدیل آنها به اطلاعاتی که با آنها بتوان فرضیه ها را آزمود باید مجموعه ای از قواعد را رعایت کرد و تکنیکها و فنون آماری مناسب با داده ها را برگزید. بهطورکلی تجزیه و تحلیل داده ها را میتوان شامل مراحل زیر دانست:
ویرایش داده ها؛
مناسبسازی سؤالهای بیپاسخ؛
کدگذاری داده ها؛
طبقه بندی داده ها؛
ایجاد پرونده) فایل داده ها (؛
تنظیم برنامه تجزیه و تحلیل؛
در این فصل تجزیه و تحلیل داده ها در دو قسمت آمار توصیفی و استنباطی ارائه می شود. در آمار توصیفی با بهره گرفتن از فنون آمار توصیفی چون شاخص ها و درصدهای فراوانی، جداول و نمودارها به تجزیه و تحلیل جمعیت شناختی نمونه آماری و در آمار استنباطی به وسیله نرمافزار لیزرل و با بهره گرفتن از تحلیل عاملی به برازش و سنجش مدلهای اندازه گیری و رتبه بندی عوامل موثر بر اساس بارهای عاملیشان پرداخته می شود.
۴-۱- آمار توصیفی
دراین نوع تجزیه و تحلیل، پژوهشگر داده های جمعآوری شده را با بهره گرفتن از شاخص های آمار توصیفی خلاصه و طبقه بندی می کند، بهعبارت دیگر در تجزیه و تحلیل توصیفی، پژوهشگر ابتدا داده های جمعآوری شده را با تهیه و تنظیم جدول توزیع فراوانی خلاصه می کند و سپس به کمک نمودار آنها را نمایش میدهد و سرانجام با بهره گرفتن از سایر شاخص های آمار توصیفی آنها را خلاصه می کند. معروفترین و پرمصرفترین شاخص های آمار و توصیفی عبارتاند از: اندازه های مرکزی و پراکندگی.
۴-۱-۱- جنسیت پاسخ دهندگان
جنسیت
فراوانی
درصد فراوانی
مرد
۲۶۵
۷۵٫۹%
زن
۸۵