تعهد
Commitment
۵
۶-۱۰
کیفیت ارتباطات
Communication
۵
۱۵-۱۱
مدیریت تعارض
Confict
۵
۲۰-۱۶
پیشبرد فروش
Promote
۱۰
۳۰-۲۱
جمع کل
۳۰
۳-۸ روش تجزیه و تحلیل اطلاعات و آزمون فرضیهها
داده ها به عنوان آگاهی های خام و پردازش نشده، ابتداییترین شناخت پژوهشگر پیرامون پاسخهای احتمالی هستند که در رابطه با مسأله تحقیق مطرح شده اند. لذا پژوهشگر پس از دستیابی به این داده ها، با توجه به ماهیت آنها و ساختار و قالب فرضیه ها با این سوال روبرو می شود که از چه طریقی این داده ها را طبقه بندی، پردازش و در نهایت تحلیل کند تا بتواند فرضیه ها را که حالت پاسخهای احتمالی و موقتی برای مسأله تحقیق دارا هستند تعیین تکلیف نماید.(خاکی،۱۳۸۴: ۱۶۰)
در این تحقیق برای تجزیه و تحلیل داده ها از روشهای مختلف آمار توصیفی(فراوانی، درصد فراوانی، جداول، نمودار و …) و آمار استنباطی(کولموگروف- اسمیرنوف، آزمون تی، آزمون همبستگی، رگرسیون خطی) و برای آزمون فرضیهها از نرم افزار SPSS استفاده شده است.
۳-۸-۱ روش ضریب آلفای کرونباخ[۲۱۴]
یکی از روشهای تعیین پایایی پرسشنامه با تاکید بر همسانی درونی، روش ضریب آلفا نام دارد که به آن ضریب آلفای کرونباخ، یا حتی آلفا نیز گفته می شود. کرونباخ، واضع این روش تعیین پایایی است. در این روش اجزا یا قسمت های آزمون برای سنجش ضریب پایایی آزمون به کار میروند. اما اگر به جای سوالات یا مادهها، آزمون از بخشها یا قسمت های تشکیل شده باشد، مثل زمانی که یک آزمون از تعدادی خرده آزمون تشکیل یافته است، و بخواهیم از آنها در محاسبه ضریب پایایی کل آزمون استفاده کنیم، آنگاه از روش آلفای کرونباخ مطابق با رابطه زیر استفاده میکنیم.که دراین روابط k تعداد سوالات، واریانس سوال i ام، واریانس مجموع کلی سوالات، میانگین کواریانس بین سوالات، و واریانس میانگین سوالات میباشند.
(۲)
۳-۸-۲ آزمون کولموگروف- اسمیرنوف(K-S)
برای اجرای روشهای آماری و محاسبه آماره آزمون مناسب و استنتاج منطقی درباره فرضیه های پژوهش مهمترین عمل قبل از هر اقدامی، انتخاب روش آماری مناسب برای پژوهش است. برای این منظور آگاهی از توزیع داده ها از اولویت اساسی برخوردار است. به همین منظور، در این پژوهش از آزمون معتبر کمولموگروف- اسمیرنوف(K-S) برای بررسی نرمال بودن توزیع داده های پژوهش استفاده شده است. (آذر و مؤمنی، ۱۳۸۰)
۳-۸-۳ آزمون تی(t ) تک عاملی
برای آزمون فرض پیرامون میانگین یک جامعه استفاده میشود. در بیشتر پژوهشهای که با مقیاس لیکرت انجام میشوند جهت بررسی فرضیههای پژوهش و تحلیل سوالات تخصصی مربوط به آنها از این آزمون استفاده میشود. بیان آماری این آزمون به صورت زیر است. (آذر و مومنی، ۱۳۸۰).
(۳)
۳-۸-۴ آزمون t مستقل
اگر فرضیه مطرح شده به مقایسه میانگین دو جامعه(گروه) بپردازد، برای بررسی درستی یا نادرستی آن باید از آزمون مقایسه میانگین دو جامعه استفاده کرد. برای آزمون تساوی میانگین دو جامعه، لازم است ابتدا بررسی شود آیا واریانس دو جامعه برابرند یا خیر. به عبارت دیگر آزمون تساوی واریانسها مقدم بر آزمون تساوی میانگینها است. برای آزمون تساوی واریانسها از آزمون لوین استفاده میشود. (آذر و مومنی، ۱۳۸۰)
(۴)
۳-۸-۵ تحلیل واریانس(ANOVA)
آزمون تحلیل واریانس تک عاملی به منظور بررسی معنیدار بودن تفاوت میانگین نمره نظرات نمونه زمانیکه بیش از دو گروه وجود داشته باشد استفاده میگردد. بیان آماری این آزمون به صورت زیر است.(آذر و مومنی، ۱۳۸۰)
(۵)